Птіфур
(
фр. petits fours
) -
асорті
з різного маленького печива (або тістечок), яке готується з однакового
бісквітного
чи пісочного тіста, що відрізняється оформленням.
Надіслати
Twitter
Google +
Facebook
ВКонтакте
Електронна пошта
Див. також:
Баклава
,
Бланманже
,
Еклер
,
Кекс
,
Кранахан
,
Мафін
,
Марципан
,
Нуга
,
Панна кота
,
Пекмез
,
Персіпан
,
Пудинг
,
Сабайон
,
Семіфредо
,
Смузі
,
Суфле
,
Тирамісу
,
Халва
,
Цукото
,
Шарлотка
,
Щербет
.
Посилання
1.
Вікіпедія
, Вільна енциклопедія
Птифур
Птоз
D&M ©
Володимир Лук'янюк
2001-13