Персіпан
(
від лат. persicus — персик, букв. — персиковий хлібець
) - кондитерська суміш з подрібнених ядер
абрикосових
або
персикових
кісточок, цукру, цукрової
пудри
,
крохмалю
.
Надіслати
Twitter
Google +
Facebook
ВКонтакте
Електронна пошта
Див. також:
Баклава
,
Бланманже
,
Еклер
,
Кекс
,
Кранахан
,
Марципан
,
Мафін
,
Нуга
,
Панна кота
,
Птіфур
,
Пудинг
,
Сабайон
,
Семіфредо
,
Смузі
,
Суфле
,
Тирамісу
,
Халва
,
Цукото
,
Шарлотка
,
Щербет
.
Посилання
1.
Вікіпедія
, Вільна енциклопедія
Перси
Персона ґрата
D&M ©
Володимир Лук'янюк
2001-13