Бланманже
(
фр. blanc — білий + manger — їсти
) - прозоре нефруктове
желе
, приготоване з використанням вершків чи мигдалевого молока, яєць, круп (зазвичай манної) або борошна на
желатині
з використанням цукру, прянощів чи ароматизаторів.
Надіслати
Twitter
Google +
Facebook
ВКонтакте
Електронна пошта
Див. також:
Баклава
,
Еклер
,
Кекс
,
Кранахан
,
Мафін
,
Нуга
,
Панна кота
,
Пекмез
,
Персіпан
,
Птіфур
,
Пудинг
,
Сабайон
,
Семіфредо
,
Смузі
,
Суфле
,
Тирамісу
,
Халва
,
Цукото
,
Шарлотка
.
Посилання
1.
Вікіпедія
, Вільна енциклопедія
Бланкізм
Бланфікс
D&M ©
Володимир Лук'янюк
2001-13